1-2 Anlægsgartner-elever søges!

Gårdsanering slagelsegadekøbenhavns lufthavn

Aktivitetshave i hillerød

SHP søger elever (GRÅ) til vores anlægsafdeling, som både arbejder med gråt og grønt.

SHP er en grøn anlægsentreprenør med godt 50 ansatte og det tilstræbes at ca. 10% af arbejdsstyrken er lærlinge. Vi efteruddanner løbende vores medarbejdere og sætter en ære i vores fag. Vi er en virksomhed baseret på gamle stolte håndværkstraditioner og det ønsker vi at fortsætte med.

Hos SHP vil du få mulighed for at prøve alle fagets facetter – ofte på større byggepladser med mange gode kolleger. SHP har pt. 4 lærlinge. 2 forventes at blive færdige i år – begge har heldigvis valgt at fortsætte deres karriere i SHP.

SHP kan tilbyde en læreplads i en solid virksomhed, der vægter, faglighed, sikkerhed, tryghed og fællesskab højt. Vi afholder 2-3 store fælles sociale arrangementer pr. år hvor alle er med. Vi er en virksomhed med en meget flad ledelsesstruktur og hvor alle der ønsker at bidrage kan blive hørt.
Vi arbejder pt. med 3 Metroforpladser, belægning og beplantning ved Rigshospitalets nye Nordfløj, krydsombygninger, privathaver mv. Hos SHP er der opgaver og udviklingsmuligheder, et godt sammenhold og gode og dygtige kollegaer der brænder for opgaverne.

Af en lærling forventer vi:

At du brænder for faget
At du er engageret i opgaverne, både de spændende og de mindre sjove
At du har en positiv indstilling til livet generelt
At du er en god kollega, åben og ærlig
At du ønsker at lære og få indsigt i dit fag
At du er mødestabil og tager ansvar for din rolle i SHP

Ansættelse: hurtigst muligt,

Hvis du er interesseret kontakt da venligst Marck Hviid Borning på mhb@shp.dk eller 40780227