Om os

SHP, blev stiftet i 1933 og ejes i dag af 3 partnere. Nicolai Palm Hougaard Svendsen, Kasper Palm Hougaard Svendsen der begge er 4. generation af de oprindelige stiftere samt Marck Hviid Borning.

SHP har gennem årene udviklet sig til en moderne grøn anlægsentreprenørforretning, men har samtidig holdt fast i de gamle dyder. For os er et ord et ord og vi ønsker at anse vores bygherrer som samarbejdspartnere, med hvem vi sammen skal finde de bedste løsninger til hver opgave.

Hvem er de typiske kunder?

Vi løser typisk opgaver for kommuner, boligselskaber, forsyningsselskaber og virksomheder, kun i mindre grad private kunder. Vi tager det som et kvalitetsstempel af vores arbejdsmetoder at vi ofte kommer tilbage til de samme bygherrer igen og igen.

Opgaverne

Opgaverne fordeler sig jævnt på cykelsti og vejprojekter, krydsombygninger, LAR og LUR opgaver, skolegårde, legepladser og aktivitetslandskaber, pladser og parker i bymiljøer, kloakeringsopgaver uanset dimensioner, planteopgaver – alt fra løg til store signatur træer, membranopgaver over kældre, grønne tage, brolægning i granit og beton mv. – kort sagt alt indenfor Jord/beton, kloak og klassiske grønne og grå anlægsopgaver.

Målet er at være et skridt foran!

SHP råder over en moderne maskinpark og egne lastbiler, men kernen i virksomheden er og bliver vores trofaste, kompetente og fagligt dygtige mandskab. Deres erfaringer fra det virkelige liv på byggepladserne og deres faglige stolthed i udførelsen er uundværlig.

Pt. er der ca. 45 mand ansat i produktionen fordelt på struktører, anlægsgartnere, maskinførere, chauffører, brolæggere, kloakmestre og ufaglærte. Vi uddanner naturligvis lærlinge, både struktører og anlægsgartnere.