Børnehuset Elverdammen – Nye parkeringsforhold

Bygherre

Gladsaxe kommune

Børnehuset Elverdammen har fået anlagt ny parkeringsplads med 20 båse.
I forbindelse med at et nyt børnehus er opført, er tilkørselsforholdene på stedet forbedret, samt en håndtering af fremtidens vand. Under P pladsen er der etableret nyt afvandingssystem med 24 lbm ø1000 betonrør som skal være forsinkelsesbassin, nye brønde, fjernvarmerør mv.

Fakta om projektet:

  • Asfalt
  • Ny flisegang
  • Kantsten, nye overkørsler
  • Cykelstativer
  • Gangstier med grus
  • Plantning af lærkehæk, træer, stauder og spislige frøblandinger.
  • 24 lbm ø1000 betonrør, nye brønde, fjernvarmerør mv.

Rådgiver
Gladsaxe kommune

Anlægssum
1,2 mio

Anlægsår
2016-2017

Share

Andre projekter i samme kategori

Elverdammen Situationsplan
Elverdammen-situationsplan
Børnehuset Elverdammen
Børnehuset Elverdammen
Børnehuset Elverdammen
Børnehuset Elverdammen
Børnehuset Elverdammen
Børnehuset Elverdammen
Elverdammen SituationsplanBørnehuset ElverdammenBørnehuset ElverdammenBørnehuset ElverdammenBørnehuset ElverdammenBørnehuset ElverdammenBørnehuset Elverdammen