Glædelig jul og godt nytår

SHP ønsker glædelig jul samt godt nytår.

Vi takker kunder, samarbejdspartnere & leverandører for året der gik. Der er udvist tillid, velvilje, højt humør og en tro på at få tingene til at ske.

Året igennem har SHP beskæftiget ca. 50 medarbejdere inde og ude. Vi har haft en bred vifte af spændende og varierende opgaver.
Der har været fokus på SHP’s kerneværdier som nu er den røde tråd gennem hele organisationen. De bliver formidlet gennem alle medarbejdere, som alle har ydet en kæmpe indsats for at være Troværdige, Samarbejdende, Fremadrettede, Anerkendende og Stolte. Vi har gennemgået en formandsuddannelse, og dermed skabt sammenhold de forskellige byggepladser imellem. Alle arbejder efter samme vision om at være branchens mest attraktive samarbejdspartner.

Det har været året hvor SHP med stolthed har kunnet fejre, at det er 85 år siden at herrerne Scheller, Houggard & Petersen gav hinanden håndslag på et fremadrettet samarbejde baseret på stolte håndværksmæssige traditioner – som vi er stolte af idag at kunne føre videre i fremtiden.

Vi ser frem til et spændende 2019

 

Følg os på Instagram SHP1933