Velkommen til Feras – 15/12-2016

I SHP er vi både stolte og glade over at have sat handling bag ønsket om et øget social ansvar. Vi har derfor ansat Feras, der er flygtet fra borgerkrigen i Syrien. Feras er en frisk ung mand – men desværre for ham fra et land med problemer langt udover hvad vi kan finde på her i Danmark.
Feras er et friskt pust på byggepladsen hvor han som udgangspunkt blev ansat til adgangskontrol og flagmand for lastbiler til og fra byggepladsen over en stærkt befærdet cykelsti. Feras taler udmærket dansk og har dansk kørekort. Han er efterhånden med i mange af byggepladsens øvrige processer og holder især af at køre maskiner.
I SHP har vi et ønske om at tage et socialt ansvar i samfundet. Vi skelner således ikke til alder, køn, handicap, hudfarve, tro, religion, seksuel orientering eller lign ved ansættelser, lønfastsættelse, karrieremuligheder, forfremmelse osv.
Vi arbejder i SHP fortsat på en officiel CSR profil – men foretrækker egentlig i højere grad at handle på vores ønsker end at beskrive dem med flotte ord.