Velkommen til Michael, Steffen & Michel – 24/11-2016

SHP er inde i en spændende udvikling og har henover sommeren budt velkommen til en række gode medarbejdere – nu er tiden også komme til opjustere på antallet af lærlinge.
Det er derfor med glæde at SHP kan meddele at have indgået aftale med 3 nye lærlinge – og at vi i fællesskab med Dem skal være med til at skabe fremtidens dygtige struktører og anlægsgartnere.
Fra egne rækker har vi rekrutteret Michel som til januar 2017 starter som første års struktørlærling. Michel har været hos SHP siden foråret 2016 og gjort en god figur på forskellige pladser.
Ligeledes har vi indgået aftale med Michael og Steffen – 2 friske gutter der netop nu afslutter første hovedforløb som grå anlægsgartnere. De starter begge 2. december 2016.
Således har SHP nu i alt 4 lærlinge, da vi i forvejen har en praktikaftale med Lucas der også er struktørlærling. Lucas er netop startet på sit 3. år og har allerede vist sit værd på flere af vores byggepladser og ligeledes gør en god figur på skoleopholdene.
For SHP betyder det meget at være med til at sikre, at vi som virksomhed og branchen som helhed fremover kan tiltrække dygtige medarbejdere. Vi glæder os derfor til at give dem nogen gode og lærerige rammer hvori de kan udvikle sig til fremtidens medarbejdere. SHP’s mål med ansættelserne netop derfor baseret på ønsket om at uddanne dygtige medarbejdere til egne rækker – derfor tager vi Deres uddannelse ekstra seriøst.
Med ny ansættelserne udgør de i alt 4 lærlinge ca. 8-9 % af medarbejderstaben, hvilket svarer godt overens med vores måltal på området.